Benelux Office Product Awards

Trots op onze overwinning!

De 19e editie van de BOP Awards vond afgelopen week plaats, en wat een feest was dat! Deze sprankelende ceremonie zet de meest innovatieve spelers in de kantoorproductenwereld van de Benelux in de spotlights.

Samen met Vepa Bins Groothandel B.V., onze partner en leverancier in kantoorvakhandel, voelden wij ons vereerd hier als genomineerden bij aanwezig te zijn met de CANman.

In de categorie ‘Sustainable Products’: een ereplek voor producten (of diensten) die uitblinken in duurzaamheid en bijdragen aan het verminderen van afval, het stimuleren van hergebruik en het besparen op zaken als energie en productiekosten.

Na een heerlijk diner kwam hét moment… Bas Stoffels en Thomas Mol mochten de felbegeerde award in ontvangst nemen!

Wij hebben genoten van een heerlijke avond en zijn ongelooflijk trots dat we met onze CANman deze award binnen hebben gesleept! 

Unieke afvalbakken

Wat de afvalbakken uit de MAN-serie zo uniek maakt, is de mogelijkheid om ze volledig te personaliseren naar jouw eigen huisstijl. Van je bedrijfslogo tot de kleuren die jouw merk vertegenwoordigen, de afvalbakken worden zo vormgegeven dat ze perfect passen bij de visuele identiteit van jouw onderneming. Dit zorgt niet alleen voor een consistente uitstraling in jouw ruimte, maar versterkt ook je merkidentiteit en creëert een blijvende indruk bij bezoekers, klanten en medewerkers.

Over Knapzak Benelux

Als toonaangevende speler binnen het domein afvalverwerking levert Knapzak een bijdrage aan een circulaire economie en een duurzame wereld.

Ontdek wat Knapzak voor jou kan betekenen

Contact

Nieuwsbrief

Bekijk ook: