Bij Knapzak Benelux staat jouw bedrijf centraal. Wij begrijpen dat iedere klant uniek is en een andere afvalvraag heeft. Voor iedere organisatie hebben wij daarom een passend afvalsysteem op maat. Of je veel of weinig afvalstromen hebt, werkzaam bent in groot of klein bedrijf, in de logistiek, productie, recreatie, retail, horeca of een andere sector; een efficiënte afvaloplossing hebben wij altijd.

Wij spelen in op de behoefte van de klant en dit zie je terug in onze producten. Naast ons uitgebreide standaard assortiment, bieden wij klanten de mogelijkheid om verschillende producten te personaliseren, volledig naar wens en smaak! Een Knaphouder in een ander kleurtje, je logo op de Knapzak of een leuke slogan of afbeelding op de bakken? Jij roept, wij leveren! Wij geloven dat persoonlijke service de sleutel is tot succesvolle bedrijfsvoering. En onze klanten zijn dit ook gewend van ons. Van gratis advies en persoonlijke begeleiding tot korte lijnen en klant specifieke producten. Juist hierin maken wij het verschil. Wij ontzorgen de klant van A tot Z. Dat start bij de aanvraag van de offerte, het produceren en inkopen van kwalitatief hoogwaardige producten en stopt niet bij jou aan de deur. Ook na jouw aankoop helpt Knapzak je graag!

Afval scheiden begint met de afvalzakken, afvalzakhouders en afvalbakken van Knapzak Benelux

Wil je ook op een efficiënte en laagdrempelige manier afval scheiden en bijdragen aan een betere, schonere wereld? Dan ben je bij Knapzak Benelux aan het juiste adres! Knapzak is niet alleen de naam van ons bedrijf, maar ook die van het meest effectieve inzamelsysteem: het Knapzaksysteem, bestaande uit onze Knaphouder met daarin een Knapzak. Of je nu in een klein bedrijf werkt met weinig ruimte voor het scheiden van afval of juist in een groot magazijn; een Knaphouder met Knapzak past altijd. Deze hebben we namelijk in groottes variërend van 60 liter t/m 2500 liter.

Voor afvalscheidingsbakken met bijbehorende vuilniszakken en voor container-, pallet- en biozakken kan je ook bij ons terecht. Onze uitblinker in bakken is de PETman, een opvallend vrolijke bak in de vorm van een 1,80 meter hoge reuze petfles. Hiermee zamel je petflesjes in. In deze serie hebben we ook een CANman voor het inzamelen van blikjes, een CUPman voor koffie- en theebekers en een TRASHman voor restafval. Daarnaast ontwikkelen wij klantspecifieke producten zoals eigen zakbedrukkingen of gepersonaliseerde wikkels, stickers en infoborden voor bakken.

Ontdek wat Knapzak voor jou kan betekenen

Contact

Nieuwsbrief